Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Chocoladefestival Hattem

oktober 14 @ 11:00 - 17:00

Gratis

Het vestingstadje Hattem staat zaterdag 14 oktober 2017 voor de 10e keer geheel in het teken van het Chocoladefestival. Een groots evenement rond de tongstrelende lekkernij in alle denkbare variaties. Proeven, beleven en volop genieten van een wereld aan heerlijkheden, kunst en demonstraties in het aloude stadscentrum. Oog in oog met chocolatiers, kunstenaars, omroepers en Droste meisjes. Onder andere Arthur Tuytel, oud winnaar van de Dutch Pastry Award, staat te demonstreren. Dit jaar is het thema ’10 jaar Kunst in Chocolade’. Dat betekent extra kunstenaars en uitingen van kunst met en in Chocolade.

In oktober 2001 organiseerde de Hattemer chocolatier Adri Ras het eerste chocoladefestival in en rond zijn eigen atelier, in de luwte van de statige stadspoort.
Een festival dat in korte tijd uitgroeide tot het grootste van ons land. Op zaterdag 14 oktober organiseert Ras, samen met de nieuwe eigenaar van A3 Jeroen Kikkert, organisator Henderikus Cazemier en in nauwe samenwerking met Rond Uit Hattem en tal van (inter)nationale chocolatiers en kunstenaars, het festival voor de tiende keer. Dit keer met het grootste aantal deelnemers ooit. In de binnenstad wordt tegelijkertijd een ronde van het Stadsomroepers Concours gehouden.

Het Chocoladefestival wordt gehouden op zaterdag 14 oktober 2017 tussen 11.00 en 17.00 uur in de binnenstad van Hattem en is gratis toegankelijk.

Hier moet ik absoluut heen!

Gegevens

Datum:
oktober 14
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Website:
http://www.chocoladefestival.nl

Locatie

Centrum
Kerkstraat 2
Hattem, 8051 GG
+ Google Maps

Organisator

Rond Uit Hattem
Telefoon:
+31 38 444 82 98
E-mail:
info@ronduithattem.nl
Website:
www.ronduithattem.nl