Bramen en cashew bowl

Vanaf eind juli kun je bramen plukken. Naast de gebruikelijke jam voor op de boterham, kun je er ook een heerlijk ontbijtje mee creëren. Neem nou deze bramen en cashew bowl: heerlijk fris met een klein beetje zurige ondertoon. Het schept zo heerlijk weg, en het is weer eens wat anders dan een smoothie!

Bramen en cashew bowl

Bramen en cashew bowl

Kook: 10 minuten
Porties (aanpasbaar):2 personen

Ingrediënten

  • 250 gram bramen
  • 1 appel, bijv. granny Smith
  • 1 peer
  • handje cashewnoten
  • 1 tl zonnebloempasta
  • 1 tl lijnzaad

Instructies

  • Maak de appel en peer schoon en verwijder de klokhuizen. Snijd ze in stukken.
  • Voeg appel, peer, bramen (houd een paar bramen achter de hand ter garnering) en zonnebloempasta toe aan de blender en zet hem aan.
  • Verdeel het papje over twee schaaltjes en strooi er een theelepel lijnzaad over. Versier met bramen en cashewnoten.

Persoonlijke notities

Voedingswaarden

Energie: 226kcal | Koolhydraten: 38gr | Eiwit: 5gr | Vet: 8gr | Waarvan verzadigd: 1gr | Waarvan onverzadigd: 2gr | Zout: 4gr | Vezels: 11gr
Beoordeel dit recept Bewaaar recept

Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!

Deel dit bericht met je vrienden ❤️

Plaats een reactie