Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Ingrediënt: gehakt

Gehaktballen met spek: groot en klein

Gehaktballen met spek: groot en klein

Van mealprep Friday had ik nog gehakt liggen. Ik zou rempah gaan maken, maar het zijn uiteindelijk ‘gewone’ gehaktballen en (lunch)gehaktballen met spek geworden. De lunchballen had ik omwikkeld met spek. Zowel koud als warm zijn ze lekker, dus stop ze gerust in je lunchtrommel! […]

Supersnelle gado gado – speciaal voor de camping!

Supersnelle gado gado – speciaal voor de camping!

Wat is het toch heerlijk om buiten te kunnen eten! Ik had nog wat gekookte kipfilet over van de soto ajam van gisteren, dus die plukte ik met twee vorken uit elkaar en bakte ik op om bij deze gado gado toe te voegen. En […]

Tabouleh, gehaktrolletjes en muntdip: een Oosterse verwennerij

Tabouleh, gehaktrolletjes en muntdip: een Oosterse verwennerij

Al snuffelend op mijn feestboekpagina kwam ik een bericht tegen van FoodiesMagazine waarin gesproken werd over tabouleh met abrikozen en gehaktrolletjes met muntdip. Dat leek me wel heel erg lekker. Er stond ook nog een foto bij geloof ik. Maar al wat ik vond, geen recept. Paniek, […]

Vleesrol waar je U tegen zegt!

Vleesrol waar je U tegen zegt!

Ken je dat? Bij alle recepten die je tegenkomt op Facebook klik je op “save”. Dan heb je toch een waslijst die je eens in de week af moet lopen. Je moet de boel wel een beetje bijhouden tenslotte. Toen kwam ik deze vleesrol tegen. […]

Shakshuka

Shakshuka

Heerlijk als lunch voor vier personen, of als hoofdgerecht met een salade en een stuk stokbrood (of Turks brood).