Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Ingrediënt: geraspte kaas

Artisjokharten zijn het middelpunt van deze quiche

Artisjokharten zijn het middelpunt van deze quiche

Wat is de artisjok voor groente? Een artisjok is een distelachtige plant, waarvan je de bloemknop eet. Een artisjok in bloei heeft prachtige felpaarse meeldraden. Helaas is deze niet meer eetbaar. Deze groente wordt veelal gebruikt in de Mediterrane keuken, maar ook in Nederland weten […]

Quiche Silphya: zo kom je makkelijk van je restjes af

Quiche Silphya: zo kom je makkelijk van je restjes af

Taart als avondeten, ik blijf het een grappig iets vinden. Maar vooral heel lekker natuurlijk. Je kunt er eigenlijk van alles in verwerken. Zo’n quiche is dan ook een geweldige oplossing voor aan het eind van de week. Vaak heb je dan nog een beetje […]

Maak van je Airfryer een Eifryer en kook of bak je eitjes erin!

Maak van je Airfryer een Eifryer en kook of bak je eitjes erin!

Na het geslaagde experiment met frietjes en snacks en de overheerlijke courgettepakketjes besloot ik een nog veel gewaagder experiment uit te voeren. Op internet zag ik flink wat berichten van mensen die eieren in de AF stoppen. Al dan niet met schil. Ik heb het […]

Ga je mee naar Brazilië?

Ga je mee naar Brazilië?

Braziliaanse kaasbroodjes zijn de lekkerste Als er één recept is dat ik zeer regelmatig maak dan zijn het deze Braziliaanse kaasbroodjes wel! De kaasbroodjes zijn geschikt als ontbijt, lunch, snack, bij het eten en al wat je nog meer zou kunnen verzinnen. Dit recept heb ik ooit eens […]

Lasagnette: dat is lasagne van courgette

Lasagnette: dat is lasagne van courgette

Persoonlijk hou ik niet zo van de lasagne, maar dat komt waarschijnlijk doordat ik het nog nooit zelf heb gemaakt. Niet dat ik nou zo goed kan koken, maar toch wel beter dan de gemiddelde kant-en-klaar-lasagne-kok. Of zoiets. Ik griezel van die lasagne die je […]