Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Ingrediënt: jalopeñopepers

Quiche Silphya: zo kom je makkelijk van je restjes af

Quiche Silphya: zo kom je makkelijk van je restjes af

Taart als avondeten, ik blijf het een grappig iets vinden. Maar vooral heel lekker natuurlijk. Je kunt er eigenlijk van alles in verwerken. Zo’n quiche is dan ook een geweldige oplossing voor aan het eind van de week. Vaak heb je dan nog een beetje […]

Mexicaanse soep met tortillachips

Mexicaanse soep met tortillachips

Deze Mexicaanse soep zag ik voor het eerst op 24Kitchen in de serie Jamie’s 15 minute-meals. Die serie vind ik helemaal geweldig, de manier waarop hij over eten praat (ik val in herhaling) en de manier waarop hij met zijn potten en pannen omgaat vind ik […]

Chili con carne zoals je het nog nooit hebt gegeten

Chili con carne zoals je het nog nooit hebt gegeten

Chili con carne stond bij mij nooit bovenaan in mijn favorietenlijstje. Ik houd er niet zo van, waarschijnlijk vanwege vroeger. Mijn moeder rulde gehakt, deed er een gesnipperde ui door en waarschijnlijk een chili con carne mix (zakje-pakje-klaar) en bruine bonen en dat was het […]