Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Ingrediënt: kippenbouillon

Geroosterde venkel met groene currysaus

Geroosterde venkel met groene currysaus

Een overheerlijk gerecht, maar absoluut niet fotogeniek. Of ik kan niet fotograferen, kan natuurlijk ook nog. Maar het kan ook liggen aan het feit dat manlief laat thuis kwam en de venkel en rode ui dus een beetje verschrompeld waren. En omdat ik de saus […]

Bami goreng

Bami goreng

Ba(h)mi(e) goreng = simpelweg vlees en noodles gebakken. Leuker kunnen we het niet maken, lekkerder ook niet! Onderstaande bami is overheerlijk en natuurlijk niet te verwarren met die van de Chinees om de hoek. Variatie met bami Bami goreng zie je in vele variaties: met groente, […]

Duivelse kip = ajam setan

Duivelse kip = ajam setan

Een vriend van mij had vroeger een Indisch restaurant in Amsterdam. Hij heeft meerdere keren een overheerlijke kip voor mijn neus gezet, zwartgeblakerd zag het er uit (maar was het natuurlijk niet) en het was heerlijk pittig. Maar helaas wist ik de naam van het […]

Couscous leftover: zo kom je makkelijk en gezond van je restjes af

Couscous leftover: zo kom je makkelijk en gezond van je restjes af

Vanavond eindelijk mijn verjaardagscadeau in gebruik nemen: DE couscouspan! Dat wordt dus lekker veel en vaak couscous eten. Te beginnen met deze heerlijke couscous leftover. We hebben nog van in de koelkast liggen, maar van alles net te weinig om een maaltijd te bereiden, dus dat wordt […]