Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Ingrediënt: witte wijn

Mosselen met een Indonesisch tintje

Mosselen met een Indonesisch tintje

Zeeuwse mosselseizoen: negen maanden lang Het seizoen voor Zeeuwse bodemcultuurmosselen begint meestal begin juli met de nieuwe oogst. De exacte startdatum van het seizoen is afhankelijk van het aanbod en de kwaliteit van de mosselen, wat weer samenhangt met het weer in het voorjaar. In […]

Op reis door Turkije

Op reis door Turkije

Pilav, gehakt, tzatziki en gemengde salade Oh wat vind ik dit toch ongeloveloos lekker! Zelfs wanneer ik weer eens niet zo’n trek heb of al misselijk word bij het denken aan eten gaat dit er echt wel in! Heb alleen niet altijd de puf om […]

Pasta met gestoofde prei en eekhoorntjesbrood

Pasta met gestoofde prei en eekhoorntjesbrood

Vandaag niet zo heel veel zin om moeilijk te doen in de keuken, maar wil eigenlijk wel graag lekker eten. En natuurlijk wat restjes opmaken! Ik heb nog pasta, prei en wat andere dingetjes, daar moest vast wat van te maken zijn. Dus even een […]