Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Ovenvers brood

Ovenvers brood

Wat een overheerlijk brood hebben wij gisterenavond gegeten bij de pasta!

’s Morgens voor ik naar mijn werk ging de boel al klaargezet zodat ik ’s avonds het brood alleen nog maar in de pan hoefde te storten. Er zijn heel veel filmpjes en recepten te vinden op het web over brood dat je niet hoeft te kneden, maar nu ik het zag bij Culinette heb ik eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en het ook gemaakt. Een aanrader!

Culinette

Ingrediënten: 400 gram bloem, 1,5 tl zout, 1 zakje instant gist en 350 ml water. Voor de volledige beschrijving van hoe De Man het maakte ga je naar Culinette, daar zie je tevens een link naar waar zij het vandaan heeft.

Als toevoeging had ik fijngesneden zongedroogde tomaten toegevoegd. Erg lekker, maar er waren wat stukjes “naar buiten gekropen” en dus aangebrand bovenop het brood. Gelukkig zat het redelijk los en konden we dat zo verwijderen.

Erbij dus een pasta met rode uien, veel knoflook, pesto en een bak gemengde paddenstoelen. Smullen was het!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *