Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Je wilde dus nog meer weten?

Mijn naam is dus Silphya, eeuwig 18, getrouwd, 5 kinderen, 3 schoonkinderen, 4 kippen, 1 kat en een passie voor koken. Deze website heb ik opgezet in 2011. Het begon als een dagboek en eindigde met recepten. Inmiddels is de website al een aantal keren aangepast en zijn de recepten serieuzer geworden. In het begin kon het zo zijn dat er tien recepten in de week werden geplaatst en zo duurde het drie weken voor er weer iets nieuws op kwam. Dit probeer ik nu wat serieuzer aan te pakken door frequenter berichten te plaatsen.

En jij als lezer kunt me daar bij helpen!

Als kookliefhebber heb jij misschien ook wel geweldige (familie)recepten die je wel wilt delen met de wereld. Stuur me het recept en wellicht zie je jouw recept dan met naam en toenaam uitgelicht terug op de website.

Mijn kookboek

Bij dit tabblad kun je een weekmenu samenstellen en daarvan een winkellijst genereren: boodschappenlijstje printen en klaar. Maar ook favoriete recepten kun je opslaan in jouw kookboek. En natuurlijk kun je de hoeveelheden aanpassen naar het aantal mensen waarvoor jij moet koken.

Silphya’s Kitchen

Eten moeten we allemaal en iedere dag. Dat kunnen we dan maar beter zo lekker, gezond en gevarieerd mogelijk doen. En daar probeer ik jou met dit foodblog bij te helpen. En als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je ook nog eens een gratis eBook met tips en heerlijke recepten voor de airfryer.

Ik wens je heel veel kookplezier!