Beef muffins: een ander doel voor je muffinvorm

Beef muffins: een ander doel voor je muffinvorm

Deze snacks zijn eigenlijk altijd en overal goed. Want waarom zou je ze allee als hartige snack eten terwijl je ze ook kunt eten tijdens ontbijt, lunch, picknick, wandeling, in de auto, lekkere-trek-stiller etc.

Als ontbijt zeg je?!

Ja, waarom niet!? Waarom zouden we altijd een boterham moeten eten? Mij kun je wel mijn uit krijgen voor roerei, spek, worst en witte bonen in tomatensaus. Dus wat dacht je van deze overheerlijke beef muffins?

Dit is namelijk een ontzettend makkelijk en heerlijk recept. Je kunt ze vooraf maken, ze zijn namelijk zowel warm als koud prima te eten. Eenmaal klaar en afgekoeld zijn ze een paar dagen houdbaar in de koelkast. Erg makkelijk dus als je ’s morgens lekker wilt ontbijten, maar geen zin hebt er voor in de keuken te staan of als je gaat picknicken. Overigens is zo’n muffin ook geweldig in de lunchtrommel.

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Beef muffins
beef muffins
Print
Keuken Paleo
Voorbereiding 5 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
muffins
Ingrediënten
Keuken Paleo
Voorbereiding 5 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
muffins
Ingrediënten
beef muffins
Print
Instructies
  1. Verwarm de oven tot 180°C.
  2. Verwarm wat kokosolie in een koekenpan en fruit hierin het gesnipperde uitje en de uitgeperste knoflook.
  3. Breek 6 eieren in een grote kom en klop los met een vork. Voeg hier het ui- en knoflookprutje aan toe.
  4. Meng nu alle overige ingrediënten erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  5. Vet een muffinvorm in met wat kokosolie en giet het mengsel in de uitsparingen.
  6. Na 15-20 minuten zijn de muffins klaar.
Tip

In plaats van de vorm in te vetten kun je natuurlijk ook papieren muffinvormpjes gebruiken.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *