Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Chocolademousse van avocado

Chocolademousse van avocado

Ik geef direct toe dat het een beetje vreemd klinkt, maar het is heerlijk. Alhoewel mijn familieleden daar wel iets anders over denken. De een houdt niet van chocolade en de ander vond het te bitter. Oplossing? Jazeker, die is er ook! Hoe rijper de banaan, hoe zoeter het nagerecht. En de cacao maakt het natuurlijk ook bitter, dus misschien iets minder doen?

Suikervrij. Lactosevrij. Glutenvrij. Iedereen kan en mag het eten dus!

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Chocolademousse van avocado
chocolademousse van avocado
Print
Maaltijd Nagerecht
Keuken Paleo
Voorbereiding 5 minuten
Passieve Tijd 30-60 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Nagerecht
Keuken Paleo
Voorbereiding 5 minuten
Passieve Tijd 30-60 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
chocolademousse van avocado
Print
Instructies
  1. Halveer en ontpit de avocado en pel de banaan. Schep het vruchtvlees van de avocado, de banaan en het cacaopoeder in de keukenmachine of gebruik een staafmixer.
  2. Maal alles tot een luchtige mousse, voeg eventueel wat kokosmelk toe als het te dik is.
  3. Schep de mousse in twee grote glazen en laat 30 tot 60 minuten opstijven in de koelkast.
Tip

Lekker met blauwe bessen of rood fruit en wat munt.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *