Eten ♥ Drinken ♥ en meer

Courgettebeignets: zo lekker kan simpel zijn

Courgettebeignets: zo lekker kan simpel zijn

Geen inspiratie, maar wel courgette in huis? Geen zin om te koken, en toch wat lekkers willen eten? Probeer dan deze courgette beignets eens.

Wij hadden er zoete aardappelpuree en schnitzels bij. Ze gaan zeker vaker op tafel komen: lekker en gezond!

Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Courgettebeignets
Courgettebeignets
Print
Keuken Hollands
Voorbereiding 20 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
beignets
Ingrediënten
Keuken Hollands
Voorbereiding 20 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
beignets
Ingrediënten
Courgettebeignets
Print
Instructies
  1. Rasp de courgette grof, snipper de ui en snijd de rode peper in ragfijne stukjes.
  2. Spreid de courgette uit over de theedoek en bestrooi met zout. Laat dit een kwartiertje liggen. Pak de punten van de theedoek bij elkaar en knijp er zoveel mogelijk vocht uit.
  3. Doe de komkommer, ui en peper in een kom en schep door elkaar.
  4. Voeg dan de basilicum, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en paprikapoeder toe.
  5. Schep er vervolgens de vier eieren en bloem door en mix goed. Het beslag moet goed dik zijn.
  6. Verhit wat (kokos)olie in een koekenpan en schep met behulp van een lepel hoopjes in de pan en druk ze wat plat.
  7. Bak ze ongeveer drie minuten per kant.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *