Crackers met zaden en pitten

Crackers met zaden en pitten

Deze crackers zijn lekker als tussendoortje, lunch of als ontbijt. Gewoon lekker uit het vuistje of met een beetje honing. Of met deze overheerlijke avocadospread. Wat je er ook mee doet: deze crackers met zaden en pitten vervelen niet snel.

Zaden & Pitten

Je zult al snel een nieuwe lading van deze crackers willen maken. Niets zo handig als een voorraadje zodat je er een paar (stukken) van in je lunchtrommeltje kunt stoppen.

Variatie

En mocht je ze nou toch zat zijn, varieer dan een beetje. Voeg wat kaneel of kurkuma toe. Of wat dacht je van wat maanzaad of komijnzaad. Of (maar dan is het niet meer paleo) strooi er een beetje geraspte kaas over. En fin, je kunt eindeloos variëren natuurlijk.

Laat je me weten of je ze lekker vindt?

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Crackers met zaden en pitten
crackers met zaden en pitten
Print
Maaltijd Ontbijt
Keuken Paleo
Voorbereiding 10 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
grote cracker
Ingrediënten
Maaltijd Ontbijt
Keuken Paleo
Voorbereiding 10 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
grote cracker
Ingrediënten
crackers met zaden en pitten
Print
Instructies
  1. Verwarm de oven voor tot 160℃.
  2. Klop het ei los en meng alle droge ingrediënten door elkaar. Voeg dan alle ingrediënten samen.
  3. Leg een vel bakpapier op de bakplaat en smeer het mengsel hierover uit, tot ongeveer een halve cm dikte. Strijk het glad met een natte siliconen spatel of leg er een extra vel overheen om het aan te kunnen drukken.
  4. Bak de cracker in ongeveer 20 minuten. Laat het afkoelen en breek in stukken. Je kunt ook voor het bakken met een mes de cracker in een gelijk aantal delen verdelen, zodat je ze na afkoelen makkelijk kunt breken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *