gehaktbroodjes
Gehaktbroodjes uit de AF
gehaktbroodjes
Gehaktbroodjes uit de AF
Porties Prep Tijd
5gehaktbroodjes 5minuten
Kook Tijd
12minuten
Porties Prep Tijd
5gehaktbroodjes 5minuten
Kook Tijd
12minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Leg de plakjes bladerdeeg op het aanrecht om te ontdooien.
  2. Snipper het sjalotje en doe dit samen met het gehakt en de kruiden in een kom. Meng het goed door elkaar.
  3. Om het gehakt gelijkmatig te verdelen gebruikt ik een kwart cup maatschepje. Ik haalde er vijf porties uit.
  4. Kneed langwerpige rolletjes van het gehakt en leg een portie op de ene helft van een plakje bladerdeeg.
  5. Maak met een gewoon mes vier inkepingen in de andere helft en vouw het over het gehaktrolletje.
  6. Druk de zijkanten goed aan/dicht met een vork of je vingers (ik vind een vork een leuker effect geven).
  7. Besmeer de broodjes met een losgeklopt ei.
  8. Leg de broodjes in de mand en schuif in de AF. Stel de AF in op 200°C en de tijd op 10 minuten.

Delen is lief ♥