geroosterde venkel
Geroosterde venkel met groene currysaus
Dit gerecht is voor 4 personen indien je het serveert met rijst. Zonder rijst is het goed voor 2 à 3 personen.
geroosterde venkel
Geroosterde venkel met groene currysaus
Dit gerecht is voor 4 personen indien je het serveert met rijst. Zonder rijst is het goed voor 2 à 3 personen.
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven tot 200°C.
  2. Schil de venkel, verwijder de harde kern en snijd de venkel in repen.
  3. Pel de uien en snijd in niet al te dunne halve ringen.
  4. Giet de olie met wat verse tijm op de venkel en uien en meng alles goed door elkaar.
  5. Spreid alles op een bakplaat en plaats voor ongeveer 30 minuten in de oven. De keuken ruikt zo lekker naar venkel wanneer het heet wordt.
  6. Doe de kippenbouillon met de spinazie in een blender en maal tot een fijne bouillon.
  7. Giet het in een pan en voeg de kokosmelk en currypasta toe. Breng het zachtjes aan de kook.
  8. Gebruik bindmiddel om de saus op de gewenste dikte te brengen.
Notities

Lekker met kalkoenfilet of een witte vis.

Delen is lief ♥