Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Hemelse cake: ook jij kunt nu bakken als Donna Hay

Hemelse cake: ook jij kunt nu bakken als Donna Hay

Zoals je inmiddels wel weet ben ik dol op Donna Hay. En als je nou even fijn onderstaande hemelse cake gaat maken, dan weet ik zeker dat jij ook dol op d’r gaat worden. Als je dat al niet bent.

Wie is Donna Hay

Ze is een Australische voedselstylist en schrijfster. Ze is bekend vanwege haar televisieprogramma Fast, Fresh, Simple (2011). Ik kon echt wel iedere dag kijken naar haar programma op 24Kitchen. Alles wit, alles rustig en oh zo lekker!

Ze schreef in totaal veertien kookboeken, die allemaal bestsellers werden. De fotografie in die boeken vind ik persoonlijk spectaculair. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is heeft ze sinds 2001 ook nog eens haar eigen Donnay Hay Magazine. Donna Hay heeft twee zonen en is getrouwd met Bill Wilson.

Social media

Haar website vind ik een lust voor het oog: helder, licht en foto’s waar je van gaat watertanden. Wil je haar “live” bewonderen, bekijk dan haar YouTube-kanaal. En natuurlijk is ze ook nog te vinden op Pinterest, Instagram, Twitter en Facebook

 

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Hemelse cake: ook jij kunt nu bakken als Donna Hay
hemelse cake
Print
Maaltijd Snacks - zoet
Voorbereiding 5 minuten
Kook Tijd 60 minuten
Porties
cake
Ingrediënten
Frosting
Maaltijd Snacks - zoet
Voorbereiding 5 minuten
Kook Tijd 60 minuten
Porties
cake
Ingrediënten
Frosting
hemelse cake
Print
Instructies
Cake
  1. Verwarm de oven tot 175°C.
  2. Mix alle ingrediënten in een kom, met een mixer of de keukenmachine (ik ♥ KitchenAid) tot een mooi glad beslag.
  3. Giet het in een ingevette cakevorm of tulbandvorm
  4. Zet de vorm een uur in de oven.
Frosting
  1. Meng de ingrediënten vlug met een lepeltje. Laat het niet geheel oplossen, de kristallen moeten nog zichtbaar blijven.
  2. Smeer de nog warme cake hier mee in en laat het afkoelen... als je kunt!
Tip

Priktest: wanneer je een satéprikker in de cake steekt en hij komt er droog uit, is de cake gaar.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *