Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Herfst op een bordje

Herfst op een bordje

Kastanjes, ik had ze nog nooit gegeten en vond dat het er nu maar eens van moest komen met dit herfstweer. In het buitenland schijn je ze op straat wel gepoft te kunnen kopen, maar ik ben ze nog nooit tegengekomen. Ik vond het dan ook erg spannend om dit te maken en moet zeggen dat het een erg smakelijk diner was geworden.

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Kalkoenrolletjes, bloemkoolpuree en kastanjes
kastanjes
Print
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Voorbereiding 10 minutes
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Voorbereiding 10 minutes
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
kastanjes
Print
Instructies
  1. Sla de kalkoenschnitzels met een vleeshamer of zware koekenpan platter en besmeer met mosterd.
  2. Leg wat partjes appel en een pluk zuurkool erop. Rol de schnitzel goed strak op en zet vast met keukentouw of een satéprikker.
  3. Bak de schnitzelrolletjes op middelhoog vuur tot het gaar en goudbruin is.
  4. Kook de bloemkool zoals je gewend bent.
  5. Bak in een hapjespan de spekblokjes uit en voeg er daarna de kastanjechampignons en kastanjes aan toe. Strooi er wat tijm over.
  6. Pureer nu de bloemkool met een staafmixer en breng op smaak met peper en zout.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *