Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Deze “ijs Shanghai” of “Susu Roos” is overheerlijk zoet en verfrissend

Deze “ijs Shanghai” of “Susu Roos” is overheerlijk zoet en verfrissend

Is het nu echt heel erg warm dan kan ik je dit drankje van harte aanbevelen. En natuurlijk kun je met het fruit variëren zoveel je wilt: mango, jackfruit, ananas, druiven of een mix van alles: niets is te gek voor dit heerlijke drankje. Ik was lui en maakte gebruik van een blik litchi’s. Zo lekker!

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
IJs Shanghai / Susu Roos (soesoe roos)
Er staan geen maten bij, het gaat heel erg op smaak. Gewoon tussendoor proeven 😉
IJs Shanghai
Print
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
IJs Shanghai
Print
Instructies
  1. Was en/of schil het fruit en snijd in stukjes (heb je nu echt geen zin: neem dan bijvoorbeeld een blik gemengd fruit).
  2. Pak een schone theedoek en leg hierop de ijsblokjes. Bind de theedoek als was het een knapzak bij elkaar, en sla deze tegen de buitenmuur tot het ijs goed verkruimeld is.
  3. Vul een aantal glazen met fruit en schenk hier vervolgens de siroop, gecondenseerde melk en kokosmelk overheen. Vul het glas voor de rest met ijskoud water en een schep crushed ice.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *