mosselen
Mosselen met een Indonesisch tintje
mosselen
Mosselen met een Indonesisch tintje
Porties
2personen
Kook Tijd
30minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Snipper de uien en snijd de wortel en paprika’s in stukjes.
  2. Fruit de uien en bak dan de wortel en chilipepers even mee.
  3. Voeg nu de paprika’s en geperste tenen knoflook toe. Bak een paar minuten mee met de rest.
  4. Roer nu de currypasta erdoor en blus het af met de kokosmelk en witte wijn. Maal er wat verse peper boven.
  5. Neem de paksoi en scheid het groen van het wit. Snijd het witte gedeelte in stukken en voeg toe aan de pan. Breng dit aan de kook.
  6. Als het kookt doe je de mosselen in de pan en laat je het op hoog vuur een paar minuten koken, terwijl je voortdurend omschept.
  7. Zet het vuur uit en voeg het overgebleven groen van de paksoi toe. Schep of schud de boel even flink door elkaar.
  8. Garneer het geheel met fijngesneden koriander.

Delen is lief ♥