Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Pittige varkenshaas met appelsaus

Pittige varkenshaas met appelsaus

En als ik zeg “pittige varkenshaas” dan bedoel ik ook “PITTIG”. Heerlijk. Wij aten er bloemkool uit de oven bij, gekruid met gerookt paprikapoeder, peper en zout.

Paleo

Als je eenmaal in de Paleo-sfeer zit krijg je ook steeds meer informatie aangeboden in je inbox. Zo ook een recept voor deze varkenshaas. De saus heb ik wel flink aangepast, ik had liever een saus-substantie en warme saus in plaats van de beschreven koude variant die meer op een salade leek.

Zoals Mitchel van Paleo.NL altijd zegt: “Paleo doe je niet alleen, we doen dit samen!”

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Pittige varkenshaas met appelsaus
Pittige varkenshaas met appelsaus
Print
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Paleo
Voorbereiding 5 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Varkenshaas
Appelsaus
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Paleo
Voorbereiding 5 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Varkenshaas
Appelsaus
Pittige varkenshaas met appelsaus
Print
Instructies
Varkenshaas
  1. Mix de olie, knoflook, chilipoeder en kaneelpoeder in een diep bord en voeg naar smaak peper en zout toe.
  2. Wrijf de varkenshaas hier goed mee in en laat het even een half uurtje intrekken.
Appelsaus
  1. Doe alle ingrediënten, behalve de verse koriander, in een pan en laat dit zachtjes pruttelen totdat de appels en paprika zacht zijn geworden.
  2. Keer de pan leeg boven een blender of keukenmachine en pureer alles tot de gewenste dikte.
  3. Snijd de koriander klein en schep het door de saus.
Tip

Wil je niet zo pittig eten, gebruik dan gewoon wat minder chilipoeder.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *