Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Sambal goreng udang

Sambal goreng udang

Dit zijn gekruide garnalen uit de Javaanse keuken, waar je echt je vingers bij op eet! Wij hebben er in ieder geval van genoten en vonden het jammer dat het op was.

 

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Sambal goreng udang
Een heerlijk bijgerechtje wat snel klaar is en waar je zeker punten mee scoort!
garnalen
Print
Maaltijd Bijgerecht
Keuken Indonesisch
Voorbereiding 5 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Bijgerecht
Keuken Indonesisch
Voorbereiding 5 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
garnalen
Print
Instructies
  1. Maak met behulp van de vijzel, keukenmachine of staafmixer een mix van knoflook, sjalotje, pepers, djahé, sereh, ketoembar en zout.
  2. Fruit dit heel eventjes in de olie. Doe de garnalen erbij en laat het ongeveer 10 minuten stoven op laag vuur.
  3. Vlak voor het serveren besprenkelen met wat limoensap.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *