Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Sambal tomaat

Sambal tomaat
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Sambal tomaat
Gebruik een vijzel of keukenmachine om de pasta te maken.
sambal
Print
Maaltijd Soepen & Sauzen
Keuken Indonesisch
Voorbereiding 5 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
potten
Ingrediënten
Maaltijd Soepen & Sauzen
Keuken Indonesisch
Voorbereiding 5 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
potten
Ingrediënten
sambal
Print
Instructies
  1. Pel de uien, knoflook en snijd ze samen met de laos in stukken. Maal dit tot een grove pasta.
  2. Verhit de olie in een wok en bak hier het mengsel in.
  3. Snijd ondertussen de rode pepers en rawits in grove stukken en maal tot een pasta.
  4. Voeg dit tezamen met de trassi toe aan de wok.
  5. Snijd de tomaten in kleine stukjes en voeg toe aan de wok. Giet de azijn en suiker erbij en breng op smaak met zout.
  6. Laat het geheel 20 minuten pruttelen op laag vuur.
Tip

Schep de sambal in gesteriliseerde potten.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *