Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Zoete aardappelstamp met rucola

Zoete aardappelstamp met rucola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Zoete aardappelstamp met rucola
Zoete aardappelstamp met rucola
Print
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Zoete aardappelstamp met rucola
Print
Instructies
  1. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in stukken.
  2. Doe ze in een pan met ruim water en breng dit aan de kook. Prik af en toe met een vork. Giet ze af als ze gaar zijn.
  3. Verdeel de aardappelen over twee borden en prak de aardappelen. Prak er de rucola door.
  4. Strooi er een klein beetje zout over en wees royaal met versgemalen peper.
Tip

Lekker met een bal gehakt!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *