Eten ♥ Drinken ♥ En meer

Zucchetti con aglio e olio

Zucchetti con aglio e olio
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Zucchetti con aglio e olio
Zo simpel, maar zo lekker!
zucchetti con aglio e olio
Print
Maaltijd Lunch
Keuken Paleo
Voorbereiding 5 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Lunch
Keuken Paleo
Voorbereiding 5 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
zucchetti con aglio e olio
Print
Instructies
  1. Snipper de ui, pers de knoflook, hak de peper fijn (met zaadjes voor extra pit) en snijd de courgette in slierten met behulp van een spiraalsnijder of juliennesnijder.
  2. Verhit olijfolie in een pan en fruit hierin de ui, knoflook en rode peper. Let er op dat het vuur niet te hoog is anders wordt de knoflook bitter.
  3. Voeg nu de courgetteslierten toe.
  4. Bak op hoog vuur de garnalen terwijl je ze voortdurend omschept.
  5. Schep de garnalen bij de zuchetti en serveer direct.
  6. Vlak voor het serveren hak je de basilicum fijn. Strooi dit over het gerecht.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *