[GESLOTEN] Winnen: twee gratis toegangskaarten voor de 50PlusBeurs in Utrecht

Ben jij een actieve 50-plusser en wil jij graag gratis naar de 26ste editie van de 50PlusBeurs? Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik ga twee kaarten (à € 17,50 per stuk) weggeven. De 50PlusBeurs is van 18 t/m 22 september in Utrecht en je kunt de beurs dagelijks bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Op deze beurs met 550 stands vol met informatie, entertainment en aanbiedingen is er vast wel iets van jouw gading bij toch?

Op het programma staan vele activiteiten. Een (zeer) kleine greep uit het programma:

Rudolph van Veen

Topkok

“Eten is geen eenheidsworst.” En: “Ik kan de oren van mijn kop eten aan roze koeken.” Rudolph kan beeldend vertellen. Hij kan dan ook perfect uitleggen waarom hij FoodFirst Network zo fijn vindt. En dat hij – de vijftig gepasseerd – het bakken wat kan uitdiepen, is ook voor hem lekker meegenomen. Zo vind je dus behalve bakrecepten voor ‘mooi en lekker’, op FoodFirst Network ook recepten voor ‘meer vitaliteit’. Rudolph is er voor iedereen!

Ontmoet Rudolph dagelijks in het Presentatie Podium.

AutoPlein

Comfortabel, niet te groot, met groen label en misschien wel beter voor het milieu. Het Plus Autoplein biedt de nieuwste modellen van alle topmerken, handig bij elkaar in hal 7. Kom je kijken?

Meneer Wateetons

Worstmaker binnen een half uur!

Hij rookt, rot en maakt drank. Maar bovenal is hij worstmaker. Foodwriter Meneer Wateetons (een pseudoniem) vulde zijn standaardwerk Worstbijbel met maar liefst 496 bladzijden worstkennis. Maar, op dinsdag 18 september en vrijdag 21 september vat hij dat bondig samen en leert hij jou in minder dan een half uur de fijne kneepjes van het zelf worst draaien.

Ontmoet Meneer Wateetons op dinsdag en vrijdag in het Presentatie Podium.

Zou jij 100-plus willen worden? Mij lijkt dat (nog) niets… Maar je kunt wel veel leren van de in de blauwe gebieden…

Blue Zone

Wijst de weg naar 100 jaar…

In de Blue Zones op aarde, of de blauwe gebieden, worden veel mensen gezond, vitaal en gelukkig ruimschoots 100 jaar. Daar kunnen we van leren! Het Blue Zone Paviljoen op de beurs wijst je de weg. Gerealiseerd met KBOPCOB. Laat je testen, kom proeven en krijg advies. En neem gratis de Blue Zone Special mee, die je voorziet van alle belangrijke Blue Zone inzichten die je in je eigen leven kunt toepassen. Word jij ook 100 plus?

En er is natuurlijk nog veel meer te beleven, dus ik zou zeggen: prik alvast een datum in je agenda!

Toegangskaarten winnen?

Laat dan vóór 1 september 2018 onder dit bericht een reactie achter, of reageer via Facebook. Delen en liken is natuurlijk altijd leuk.  Op 1 september a.s. kies ik een winnaar uit alle reacties.

Niet in de prijzen gevallen, maar wil je wel graag naar de 50PlusBeurs toe? Dan kun je hier je kaarten bestellen.

close

Gewoon lekker, lekker plantaardig!

Sluit je aan bij 791 anderen en kook met me mee!

Je ontvangt maximaal 1 keer per week een e-mail

5 gedachten over “[GESLOTEN] Winnen: twee gratis toegangskaarten voor de 50PlusBeurs in Utrecht”

  1. Mijn zus zal eind deze maand Sarah gaan zien en daarom zou ik haar heel graag verrassen met kaarten voor de 50PlusBeurs, kan ze mooi eens bekijken wat haar nu allemaal te wachten staat. Het leven begint bij 50 nietwaar? 😛

    Beantwoorden

Plaats een reactie