Hemelse modder uit het boek 70 Groene Smoothies

Al jaren beginnen wij onze dag met een smoothie, maar inspiratie heb ik niet altijd, dus veelal is het het geijkte fruit-yoghurt-drankje. Sinds een week gooi ik er spinazie bij in en geloof het of niet, maar waar ik voorheen om 11 uur al weer trek kreeg heb ik dat nu niet meer.

Meer meer meer

Al gauw ging ik dus op zoek naar meer groene smoothies en kwam zodoende uit op dit boek.

In de eerste hoofdstukken wordt ingegaan op wat groene smoothies zijn, wat ze met je lichaam doen en wat het voor je kan betekenen qua gezondheid en huid e.d. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nog niet heel veel in gelezen heb – dat gaat dit weekend gebeuren – maar wat ik er van heb gezien maakte mij erg happy.

Langer zonder hongergevoel

Zo werd in het boek ook gezegd dat je met het drinken van groene smoothies minder snel weer trek krijgt in iets en nog minder snel geneigd zult zijn te grijpen naar “ongezonde” dingen. Blijkt mijn gevoel toch juist te zijn! En voor de beginnende groene smoothie-drinkerT is er een apart hoofdstukje, want als ik Marjolijn mag geloven moet je wel een beetje rustig beginnen. Je lichaam is niet gewend aan zoveel groenten en fruit, vezels en mineralen en wat dies meer zij.

Er zit een tussenvel/boekenlegger/iets-achtigs in waarop je wordt uitgenodigd naar de website te gaan alwaar je een gratis e-book kunt downloaden met detox smoothies. Dat heb ik dus gelijk gedaan. En meteen maar even gaan volgen via Twitter.

Heb jij nog een lekker recept? Deel het gerust, want ik kan er geen genoeg van krijgen.

close

Gewoon lekker, lekker plantaardig!

Sluit je aan bij 791 anderen en kook met me mee!

Je ontvangt maximaal 1 keer per week een e-mail

Plaats een reactie