Avocado ijs

avocado ijs
avocado ijs

Avocado ijs

5 van 1 stem
Auteur: Sylvia
Print recept Pin recept
Bereidingstijd: 10 minuten
Porties: 4 personen

Keukenspullen

Ingrediënten

  • 4 avocado’s (rijpe)
  • 250 ml melk
  • 250 ml room
  • 100 gr suiker
  • ½ citroen

Instructies
 

  • Snijd de avocado’s in de lengte doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees eruit.
  • Pureer de avocado’s met behulp van keukenmachine of blender.
  • Voeg nu het citroensap, melk, slagroom en suiker toe en mix tot een glad geheel.
  • Giet het mengsel over in een lage bak en zet het 2,5 uur in de vriezer. Meng het dan nog een keer goed door en zet weer terug in de vriezer voor 2,5 uur.
Dessert
Nederlands
Avocado ijs, IJs maken
Heb jij dit recept gemaakt?Jouw creatie bewonder ik graag op Instagram! Vergeet dus niet om @SilphyasKitchen of #SilphyasKitchen te vermelden.
close

Gratis eBook

Vul je gegevens in en je krijgt maximaal 1 keer per week de nieuwsbrief PLUS het gratis eBook "Culinaire rondreis door Indonesië".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept waardering




Ook hier worden cookies gebruikt. Door op akkoord te klikken accepteer je het gebruik van deze cookies.  Meer info