Avocado ijs

avocado ijs

Avocado ijs

5 van 1 stem
Print recept Pin recept Waardering
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 4 personen

Ingrediënten
 

  • 4 avocado's (rijpe)
  • 250 ml melk
  • 250 ml room
  • 100 gr suiker
  • ½ citroen

Aan de slag
 

  • Snijd de avocado's in de lengte doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees eruit.
  • Pureer de avocado's met behulp van keukenmachine of blender.
  • Voeg nu het citroensap, melk, slagroom en suiker toe en mix tot een glad geheel.
  • Giet het mengsel over in een lage bak en zet het 2,5 uur in de vriezer. Meng het dan nog een keer goed door en zet weer terug in de vriezer voor 2,5 uur.
Heb je dit recept gemaakt of ga je het maken?Laat anderen in één oogopslag zien wat je er van vond door sterren te geven. Maar je kunt ook gewoon een reactie achterlaten. Vind ik superleuk!

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Deel je enthousiasme!
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *