Met deze bananen pannenkoeken maak jij van het ontbijt een feestje. Wat een feest vond ik het toen ik deze bananen pannenkoekjes jaren geleden ontdekte. En supersimpel om te maken!
Ingrediënten voor bananen pannenkoeken
Met slechts drie ingrediënten die je waarschijnlijk altijd in huis hebt zet je dit superontbijt op tafel.
- Bananen – hoe rijper de bananen zijn, hoe zoeter de pannenkoeken worden.
- Eieren – ik gebruik de eieren van mijn eigen scharrelkippen.
- Kaneel – je kunt dit ook vervangen door pumpkin spice of een andere specerij naar keuze
Serveer met blauwe bessen of rood fruit en yoghurt. Of – als je echt dol bent op banaan – met schijfjes banaan en wat hazelnootpasta.
Mealprep
Je kunt bananen pannenkoeken prima van tevoren klaarmaken. Meestal bak ik ze de avond ervoor en zet ze dan in de koelkast. De volgende ochtend even een paar seconden in de magnetron en klaar ben je. Maak eventueel wat extra en neem ze mee in de lunchtrommel.
Maar eerlijk is eerlijk: vers zijn ze natuurlijk wel het lekkerste.
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!