Campinglife

Campinglife

0 Comments

Pasen

Het kampeerseizoen is begonnen en dat zullen we weten ook! Nog voordat het seizoen geopend was hebben we de caravan van mijn schoonouders al een plekje gegeven. Een week later waren we zelf eindelijk aan de beurt. Wat een genot! Onze eigen caravan, eigen indeling, eigen decoraties. Afgelopen weekend hebben we er Pasen gevierd. Iets wat ik al jaren niet meer doe eigenlijk, maar nu moesten er paastakken komen met versiering, heerlijke broodjes uit de oven, eieren en natuurlijk koukleumen. Want het was nu eenmaal niet een zonnig paasweekend. Alhoewel… zondag hadden we niet te klagen natuurlijk! We hebben zelfs in het zonnetje gezeten.

Lekker haken

Heerlijk een weekend lang niets doen afgewisseld met een beetje keutelen. Ik heb er drie bollen wol doorheen gehaakt dit weekend. Allemaal dingen waar je niets aan hebt natuurlijk, maar leuk was het zeker.

Jammer dat dochterlievv geen vriendinnetje mee kon krijgen, maar er komen nog weekenden genoeg waarin ze wel iemand mee kan nemen zodat het voor haar ook een stuk leuker is. Want we snappen zelf ook wel dat zestien en op een boerencamping niet helemaal samen gaan… Gelukkig is ze snel tevreden en wat spelletjes op de avond en een likeurtje er bij doen wonderen.

De fles champagne ligt nog onaangebroken in de koelkast, maar die komt ook nog wel aan de beurt!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.