Disclaimer

Silphya’s Kitchen is een persoonlijk blog. De recepten en overige artikelen schrijf ik zelf, de foto’s worden door mijzelf gemaakt tenzij anders aangegeven.

Ik word op geen enkele manier gesponsord of betaald door bedrijven om producten te promoten. Producten die in de Shop worden vermeld zijn producten die ik zelf heb gekocht en gebruik óf die hoog op mijn verlanglijstje staan. Dit geldt ook voor boeken, deze zijn door mijzelf gekocht. Reviews van boeken of producten zijn in alle eenvoud en eerlijkheid geschreven.

Om toch enigszins mijn tijd en kosten te drukken die gemoeid gaan met het beheren van een website, ben ik partner van Bol.com en Amazon. Dit betekent dat ik een klein percentage krijg van producten die via mijn website worden verkocht.

Dus als jij via een link op deze website besluit een aankoop te doen, steun je mij en de toekomst van Silphya’s Kitchen zonder dat het jou één cent extra kost.

Producten worden voor jou dus niet duurder als je gebruikmaakt van een van de links.

Dus mocht je toch al van plan zijn iets te bestellen bij Bol.com of Amazon, zou ik het supertof vinden als je dat via deze website doet.

Dankjewel!

Ook hier worden cookies gebruikt. Door op akkoord te klikken accepteer je het gebruik van deze cookies.  Meer info