Dop. Dopper. Dapper.

Water drinken moeten we. Veel. Heel veel. En vooral nu met die snikhete zomer (beetje fantasie gebruiken mensen!). Natuurlijk kunnen we massaal naar de winkel gaan en flesjes duur bronwater aanschaffen, maar waarom zouden we? Al die flesjes belanden op de vuilnisbelt, op straat en in zee (om maar wat te noemen). En zo’n dopper ziet er gewoon erg leuk uit ook nog!

Die plastic soep willen we toch zeker niet?!

Er is tenslotte de DOPPER! Een mooi en elegant ontworpen flesje waar je je heerlijke kraanwater in kunt doen. Schroef je de bovenkant los dan heb je een elegant “glaasje” waar je uit kunt drinken, schroef je alleen de voet van het “glaasje” los dan drink je direct uit de fles.

Al een hele poos geleden zag ik DOPPER ergens voorbij komen maar schafte er geen aan. Nu, bij de FoodWeLove box van juni, kreeg ik er één toegestuurd. Een geweldige box overigens, maar dat terzijde. Het was een mooi lichtblauw flesje met het logo van FoodWeLove. Ik kon mijn geluk niet op! 🙂

dopper

De fles is ontworpen door Rinske van Remortel en wordt klimaatneutraal geproduceerd. Het flesje is makkelijk schoon te maken en kan zelfs in de vaatwasser!

Ook een DOPPER aanschaffen? Dit kan in de webshop, maar ook bij diverse verkooppunten in Nederland. Via de Facebookpagina vind je meer informatie over dit handige flesje. En als je er helemaal geen genoeg van kunt krijgen kun je ook nog de gratis app downloaden om tappunten bij jou in de buurt – waar ook ter wereld – te vinden!

Inmiddels heb ik ook nog een witte met een eigen ontwerp-dop (yin/yang) en een paarse. Ik vind ze ideaal!

Plaats een reactie