Durf te vragen: wil jij me helpen?

Durf te vragen: wil jij me helpen?

0 Comments

Om hulp vragen is iets wat bij mijn beoordeling op het werk vaak naar voren komt: ik doe dat te weinig. Ik probeer er op te letten dat ik niet meer alles zelf doe en gewoon om hulp vraag als ik dat nodig heb. Het geeft de ander het gevoel nodig te zijn, en het helpt mij bij moeilijke vraagstukken of in tijden van drukte. Zowel in de privésfeer als op het werk probeer ik dat toe te passen.

Ik heb jouw hulp nodig!

En nu heb ik jouw hulp dus hard nodig. Of eigenlijk heb ik jouw feedback nodig. Want zonder lezers heeft dit foodblog geen bestaansrecht tenslotte. Het zou een saaie boel worden zonder jou, zonder feedback en dus zonder interactie.

Voedingswaarde

Zoals jullie konden zien in het recept van het fruittaartje uit de airfryer is er de mogelijkheid om een voedingswaardetabel toe te voegen. Hier gaat flink wat tijd in zitten, dus ik wil het niet voor niets doen. Jij, als lezer en uitvoerend kok(kin) van de recepten, mag aangeven of je de voedingswaardetabel nuttig vindt of niet.

durf te vragen

Hoe kun je me helpen?

  • door de poll in te vullen in de zijbalk.
  • door een reactie achter te laten onder dit bericht
  • door een e-mail te sturen (klik op envelop onder mijn foto)
  • via het contactformulier
  • via de Facebook-pagina

Alvast heel hartelijk bedankt voor je reactie!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.