Frambozenpap met Alpro kwark

Op een druilerige dag is het heerlijk om de ochtend te starten met een snelle warme pap. Deze frambozenpap is lekker fris, zuur, warm en zoet tegelijk.

Strooi er eventueel wat lijnzaad over. Goed voor de darmen! En mocht je de smaak te pakken hebben na het eten van deze heerlijke frambozenpap, probeer dan ook eens deze pap met appelcompote. Dan heb je het idee dat je een appeltaartje eet.

frambozenpap

Frambozenpap met Turkse yoghurt

Kook: 20 minuten
Porties (aanpasbaar):2 personen

Ingrediënten

  • 100 gram havervlokken
  • 500 ml melk
  • 1 handvol diepvries frambozen
  • snuf zeezout
  • 2 el Alpro kwark
  • maple syrup, optioneel

Instructies

  • Doe de frambozen, melk en havervlokken in een pan en strooi er wat zeezout over.
  • Leg de deksel op de pan en breng alles aan de kook. Zet daarna het gas laag.
  • Laat het een kwartiertje pruttelen en roer af en toe door, zodat de pap niet aanbrandt.
  • Serveer met een flinke schep Alpro kwark en schenk er eventueel wat maple syrup over.

Notities

Sla de honing over en neem gecertificeerde glutenvrije havervlokken en je ontbijt is vegan én glutenvrij.

Persoonlijke notities

Beoordeel dit recept Bewaaar recept

Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!

Deel dit bericht met je vrienden ❤️

Plaats een reactie