Fruittaartjes met mango, frambozen en banaan

En dan is het ineens februari en besef je dat je nog steeds je goede voornemens naleeft. Toch? Of niet? Hoe dan ook, met deze fruittaartjes hoef je je niet zo heel erg schuldig te voelen. Geen toegevoegde suikers en dergelijke. Alhoewel bladerdeeg natuurlijk wel een hoop deeg en roomboter is. Maar goed, daar stappen we voor deze keer even héél erg makkelijk over heen. Fruit, that’s the keyword!

Je kunt ze dichtvouwen of openlaten, net wat je mooi vindt. Voor de gein heb ik er 1 dicht en 1 open gemaakt. Zoals gezegd hoef je geen suiker of iets dergelijks toe te voegen, want de banaan zorgt al voor zoetigheid genoeg. En heb je een SAS-dag? Dan spuit je er toch gewoon een lekkere klodder slagroom tegenaan? Of kokosroom… oh jongens ik krijg alweer trek!

Bereiding 20 minuten
Gang Tussendoortje
Keuken Nederlands
Porties 2 personen

Materiaal

Ingrediënten

  • 2 plakjes bladerdeeg
  • 1 banaan
  • 1 handje frambozen, diepvries
  • 1 handje mango, diepvries

Zo maak je het

  • Laat het bladerdeeg ontdooien en bekleed hier dan twee tartelette vormpjes mee.
  • Prak de banaan en verdeel over de twee vormpjes. Verdeel de frambozen en mango over de twee vormpjes en vouw ze dicht of laat ze open.
  • Stel de temperatuur in op 200℃ en de tijd op 15 minuten.
  • Even af laten koelen voordat je een hap neemt, fruit is behoorlijk heet (weet ik uit ondervinding, au!).
Ga jij dit recept maken? Deel het op Instagram!Roep me via @SilphyasKitchen en gebruik de hashtag #silphyaskitchen

Recepten direct in je inbox?

Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!

Plaats een reactie

Review