Ook al eet ik geen vlees meer, gehaktkruiden gebruik ik nog steeds!
Je kunt gehaktkruiden kant en klaar kopen, en daar is niets mis mee. Maar soms heb je liever wat minder zout of wat meer nootmuskaat of kruidnagel. Maak het dan gewoon zelf en pas de ingrediënten aan naar eigen smaak.
Ingrediënten
- 6 tl nootmuskaat
- 4 tl gemberpoeder
- 4 tl witte peper
- 4 tl knoflookpoeder
- 4 tl uienpoeder
- 4 tl paprikapoeder
- 2 tl foelie
- 2 tl korianderzaad
- 1 tl peper
- zout
Zo maak je het
- Mix alle ingrediënten goed door elkaar. Bewaar in een afgesloten potje op een donkere plaats.
Ga jij dit recept maken? Laat het weten in een reactie hieronder.Vergeet niet een foto van het resultaat te delen op Instagram! Volg @SilphyasKitchen of gebruik de hashtag #silphyaskitchen
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!