Gehaktkruiden

Ook al eet ik geen vlees meer, gehaktkruiden gebruik ik nog steeds!

Je kunt gehaktkruiden kant en klaar kopen, en daar is niets mis mee. Maar soms heb je liever wat minder zout of wat meer nootmuskaat of kruidnagel. Maak het dan gewoon zelf en pas de ingrediënten aan naar eigen smaak.

gehaktkruiden

Gehaktkruiden

Kook: 5 minuten
Porties (aanpasbaar):1 potje

Ingrediënten

  • 6 tl nootmuskaat
  • 4 tl gemberpoeder
  • 4 tl witte peper
  • 4 tl knoflookpoeder
  • 4 tl uienpoeder
  • 4 tl paprikapoeder
  • 2 tl foelie
  • 2 tl korianderzaad
  • 1 tl peper
  • zout

Instructies

  • Mix alle ingrediënten goed door elkaar. Bewaar in een afgesloten potje op een donkere plaats.

Persoonlijke notities

Beoordeel dit recept Bewaaar recept

Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!

Deel dit bericht met je vrienden ❤️

Plaats een reactie