Geluk zit in een klein hoekje…

Geluk zit in een klein hoekje…

0 Comments

De lente in mijn hoofd

Hier zit ik dan, met de deur wagenwijd open, een kat die van gekkigheid niet weet waar ‘ie als eerste heen moet rennen en een paar ijskoude vingers! Ik heb de lente in mijn bol ook al zegt de temperatuur in huis me heel andere dingen. Maar dat doet niets af aan de pret van het langzaamaan opruimen en dingen veranderen in huis. Ik heb er weer zin in jongens en meisjes! Geen idee hoe lang dit gevoel zo blijft, maar van mij mag het blijven, als de pijn blijft zoals die vandaag is dan kan ik het allemaal prima handelen! Zelfs het moe-zijn lijkt minder op dagen als deze, of ligt dat toch aan de medicatie 🙂

Denk dat ik zo ook maar even ga kijken of ik wat tulpen kan scoren, om het voorjaarsgevoel te verhogen en vast te houden de komende dagen.

Hoe dan ook, ik hoop dat jullie allemaal net zo’n dag hebben als ik: gewoon, simpel, blij, gelukkig – omdat het kan!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.