Harissa

harissa

Harissa

0 van 0 stemmen
Print recept Pin recept Waardering
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 1 pot

Ingrediënten
 

  • 10 rode pepers
  • 1 rode puntpaprika
  • 2 tomaten
  • 1,5 tl korianderzaad
  • 1,5 tl komijnzaad
  • 6 tenen knoflook
  • 5 el olijfolie
  • 1 el zeezout

Aan de slag
 

  • Verwarm de oven tot 180℃.
  • Leg de rode pepers en puntpaprika op een bakblik. Schuif het blik net boven het midden van de oven, ongeveer 15 minuten.
  • Verwijder de kronen van de pepers en paprika en voeg ze samen met de overige ingrediënten toe aan de keukenmachine.
  • Laat de machine draaien tot de gewenste dikte.
  • Schep alles in een uitgekookte weckpot of masonjar.
Heb je dit recept gemaakt of ga je het maken?Laat anderen in één oogopslag zien wat je er van vond door sterren te geven. Maar je kunt ook gewoon een reactie achterlaten. Vind ik superleuk!

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Deel je enthousiasme!
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *