Zo maak je harissa

harissa
harissa

Harissa

No ratings yet
Auteur: Sylvia
Print recept Pin recept
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 1 pot

Ingrediënten

  • 10 rode pepers
  • 1 rode puntpaprika
  • 2 tomaten
  • 1,5 tl korianderzaad
  • 1,5 tl komijnzaad
  • 6 tenen knoflook
  • 5 el olijfolie
  • 1 el zeezout

Instructies
 

  • Verwarm de oven tot 180℃.
  • Leg de rode pepers en puntpaprika op een bakblik. Schuif het blik net boven het midden van de oven, ongeveer 15 minuten.
  • Verwijder de kronen van de pepers en paprika en voeg ze samen met de overige ingrediënten toe aan de keukenmachine.
  • Laat de machine draaien tot de gewenste dikte.
  • Schep alles in een uitgekookte weckpot of masonjar.
Heb jij dit recept gemaakt?Jouw creatie bewonder ik graag op Instagram! Vergeet dus niet om @SilphyasKitchen of #SilphyasKitchen te vermelden.
close

Gratis eBook

Vul je gegevens in en je krijgt maximaal 1 keer per week de nieuwsbrief PLUS het gratis eBook "Culinaire rondreis door Indonesië".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept waardering




Ook hier worden cookies gebruikt. Door op akkoord te klikken accepteer je het gebruik van deze cookies.  Meer info