Materiaal
Ingrediënten
- 10 rode pepers
- 1 rode puntpaprika
- 2 tomaten
- 1,5 tl korianderzaad
- 1,5 tl komijnzaad
- 6 tenen knoflook
- 5 el olijfolie
- 1 el zeezout
Zo maak je het
- Verwarm de oven tot 180℃.
- Leg de rode pepers en puntpaprika op een bakblik. Schuif het blik net boven het midden van de oven, ongeveer 15 minuten.
- Verwijder de kronen van de pepers en paprika en voeg ze samen met de overige ingrediënten toe aan de keukenmachine.
- Laat de machine draaien tot de gewenste dikte.
- Schep alles in een uitgekookte weckpot of masonjar.
Ga jij dit recept maken? Laat het weten in een reactie hieronder.Vergeet niet een foto van het resultaat te delen op Instagram! Volg @SilphyasKitchen of gebruik de hashtag #silphyaskitchen
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!