Zo maak je harissa

harissa

Harissa

Prep: 20 min
Totaal: 20 min
Porties: 1 pot
Auteur: Sylvia
Afdrukken Pin

Ingrediënten

  • 10 rode pepers
  • 1 rode puntpaprika
  • 2 tomaten
  • 1,5 tl korianderzaad
  • 1,5 tl komijnzaad
  • 6 tenen knoflook
  • 5 el olijfolie
  • 1 el zeezout

Instructies

  • Verwarm de oven tot 180℃.
  • Leg de rode pepers en puntpaprika op een bakblik. Schuif het blik net boven het midden van de oven, ongeveer 15 minuten.
  • Verwijder de kronen van de pepers en paprika en voeg ze samen met de overige ingrediënten toe aan de keukenmachine.
  • Laat de machine draaien tot de gewenste dikte.
  • Schep alles in een uitgekookte weckpot of masonjar.
Heb je dit recept al eens gemaakt?Laat dan een reactie achter en plaats jouw foto op Instagram @SilphyasKitchen of tag #silphyaskitchen!
close

Cadeautje van mij, voor jou!

Vul je gegevens in en je krijgt maximaal 1 keer per week de nieuwsbrief PLUS toegang tot gratis eBooks en meer.

Plaats een reactie

Review