[gesloten] WINACTIE: Maak kans op een HelloFresh maaltijdbox

Mijn man zegt altijd dat we samen voor het eten zorgen: ik maak het, hij eet het op. Klinkt natuurlijk wel lief en leuk, maar ik wil ook wel eens een avondje niet koken en genieten van andermans (mijn mans) kookkunsten. Probeert jouw vriend/man er ook onderuit te komen? Daag hem dan uit door hem op te geven voor deze winactie. Het enige wat je hoeft te doen is jouw mannelijke wederhelft op te geven via de website mannenindekeuken.nl, en wie weet win je dan de maaltijdbox en een avondje genieten van zijn kookkunsten.

Mannen vs Vrouwen

Via deze website hopen ze mannen aan te moedigen om meer te gaan koken. Want het is nog altijd de vrouw die domineert in de keuken:

  • In 80% van de huishoudens bepaalt de vrouw wat er wordt gekookt;
  • In 73% van de huishoudens kookt voornamelijk de vrouw;
  • In 27% van de huishoudens kookt de mannen nooit;
  • Slechts 10% van de vrouwen is jaloers op de kookkunsten van haar man.

Hoog tijd voor verandering dus

Met een maaltijdbox van HelloFresh kan het niet mislukken. Je ontvangt namelijk een box met verse ingrediënten inclusief recepten met foto’s en duidelijke instructies. Zo zet iedereen in een handomdraai een lekkere én gezonde maaltijd op tafel. Ook jouw vriend/man!

Hoe doe ik mee met deze toffe winactie?

Via mannenindekeuken.nl kun je je vriend/man opgeven voor een maand lang gratis HelloFresh. Het enige wat je hoeft te doen is de naam van je vriend/man en zijn e-mail adres invullen. Geef vooral ook een leuke, ontroerende of andere reden op waarom juist jouw man/vriend die maaltijdbox verdient. De leukste inzending wint 1 maand gratis een maaltijdbox.

Silphya’s Kitchen

Zoals je wel zult vermoeden gaat deze winactie volledig buiten Silphya’s Kitchen om. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het een erg leuke actie vind, daarom wil ik de website mannenindekeuken.nl graag promoten. Meedoen kan tot en met 15 december 2019.

Succes! Enne… mocht jij de gelukkige zijn, laat je dat dan weten in de comments hieronder?

Deel dit bericht met je vrienden ❤️

Plaats een reactie