In mijn hoofd

In mijn hoofd

0 Comments

Ik leef al jaren in mijn eigen wereld. Binnen in mijn hoofd is alles nog mooi, vredig en kleurig zoals alles buiten mijn hoofd om ook zou moeten zijn. In mijn hoofd wordt er gelachen en gespeeld en is er warmte en liefde. Voor mezelf maar ook voor anderen. Buiten op straat heerst een koude werkelijkheid. Daar wordt alleen nog gevochten, gescholden en geplunderd. Ik weet niet hoe het zo ver heeft kunnen komen, ik denk dat het er zoetjes aan is ingeslopen. Want hoeveel mensen klaagden niet over de hardheid en de totale desinteresse in elkaar, maar toch is het zover gekomen. Godzijdank leef ik in mijn eigen utopie, ver weg van de werkelijkheid van deze harde gemene dystopie!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.