60 Minuten

60 minuten

  • Japanse matcha Castella (groene cake)

    Japanse matcha Castella: honing-biscuitcake die in de 16e eeuw werd geïntroduceerd door Portugese ...

  • Borlotti bonen uit de instant pot

    Gedroogde bonen: lekker en gezond. Naast yoghurt maken - wat ik nog steeds niet heb gedaan - stonden ...

  • Yoghurtcake met rabarber en abrikozen

    Ben jij dol op rabarber? Ik heb de rabarber echt weer helemaal herontdekt. Ooit had ik een rabarberplant ...

  • Noten, zaden en pitten “brood”

    Een plakje notenbrood met kaas, het liefst oude kaas. Dat vind ik toch altijd zo lekker. Maar meestal ...

  • Aubergine rolletjes met lamsgehakt en zoete aardappel is een geweldige combinatie!

    Als je het Arabische spreekwoord mag geloven ben ik nog niet klaar voor het huwelijk! Een vrouw die ...

  • Zuurkoolschotel met gehakt en aardappelpuree

    Vroeger moest ik absoluut niet denken aan zuurkool. Tegenwoordig vind ik het heerlijk: rauw op een broodje ...

  • Broodpudding: een geweldig recept om oud brood nieuw leven in te blazen

    Broodpudding. Bij het woord alleen al werd ik een beetje 'brrr...'. Brood eet je vers, geroosterd, oud ...

  • Thaise kip laksa van Jamie

    Het is geen soep. Het is geen noedelgerecht. Het is een combinatie van beiden, ontzettend lekker en ...

  • Appelclafoutis, dat is appeltaart met de Franse slag

    En dan bedoel ik niet de negatieve Franse slag, maar het maken van een taart op de Franse manier natuurlijk. ...

  • Hemelse limoencake

    Hemelse limoencake Deze limoencake is heerlijk fris en een klein beetje klef. Precies zoals een goede ...

  • close

    Gratis eBook

    Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

    Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook