Brood & Ontbijtgranen

Brood

  • Panzanella: een Toscaanse broodsalade

    Panzanella is eigenlijk een voorgerecht. En net als met de meeste Italiaanse gerechten geldt ook hier: ...

  • Gevulde paprika’s met noten

    Gevulde paprika's met noten, quinoa en tomatensaus leek me wel wat. Maar toen alles zo eenmaal op het ...

  • Met een paprika spiegelei eet je ongemerkt groente

    Eet jij ook niet zoveel groente als je eigenlijk zou willen? Of als je zou moeten? De laatste tijd valt ...

  • Bruschetta met munt ricotta

    Trek in een lekker hapje tussendoor? Of ben je op zoek naar een voorafje of bijgerechtje bij een Italiaanse ...

  • Broodpudding: een geweldig recept om oud brood nieuw leven in te blazen

    Broodpudding. Bij het woord alleen al werd ik een beetje 'brrr...'. Brood eet je vers, geroosterd, oud ...

  • Wentelteefjes: een ouderwetse lekkernij

    Vroeger werden wentelteefjes gemaakt vanwege armoe. Nou ja, in zoverre dat men oud brood - wat nog net ...

  • Haver

  • Deze ‘Banana overnight oats’ moet je beslist geproefd hebben

    Soms kom je een recept tegen waarvan je denkt "dit moet, en wel nu!". Deze 'banana overnight oats' (hoe ...

  • Havermout

  • Energierepen en -balletjes

    Zonder toegevoegde suikers, toch zoet! Het is zo verleidelijk om iets lekkers te kopen als je een dipje ...

  • Havermout muffins: jouw nieuwe favoriete ontbijt

    Heb jij een druk leven? Is het iedere ochtend spitstijd en heb je weinig tijd voor een goed ontbijt? ...

  • close

    Gratis eBook

    Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

    Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook