Lunchtime!

Lunch, wat een heerlijk moment van de dag. Helemaal sinds ik mijn nieuwe lunchtrommel heb aangeschaft ☺

Via ZenKitchen bestelde ik mijn roze met witte Monbento Bento box original. Een geweldig leuke site met alles voor de lunch en meer. Het e-mail contact verliep geweldig, service ten top! De aanschaf van zo’n box is een aardige aanslag op je salaris, maar dan heb je ook wat. En hé, die lunches in de kantine kosten ook handen vol met geld en bovendien weet je niet wat er in zit. Ik mag graag zelf bepalen wat ik eet en wat ik er in stop.

Ik moet zeggen dat de box een beetje tegenviel bij binnenkomst, want ik had hem groter verwacht. Maar hé, er blijkt veel meer in te kunnen dan ik dacht. Gelijk maar drie inzetjes gekocht die in de vriezer en de oven kunnen, twee potjes voor dressing of iets dergelijks en een tasje erbij aangeschaft zodat ik helemaal hip door de lunch heen kom.

Nu schijnt Bento dus een heel begrip te zijn, een begrip waar ik niet eerder van had gehoord. Maar tik op Google eens Bento in, je zult versteld staan! Of – als je Pinterest hebt – kijk daar je ogen eens uit. Geweldige lunchideeën en de mooiste boxen kom je tegen.

Vandaag had ik van alles bij me: Zoodles, blokjes kokosvlees, meatloaf met spek, een rauw oranje smulpaprikaatje en beefmuffins. Kortom, vanaf nu is lunchtime pronktijd en snoeptijd geworden!

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Deel je enthousiasme!
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *