My Challenge – Het overzicht

In augustus heb ik voor mezelf een My Challenge gedaan: 30 dagen lang hield ik een dagboekje bij met wat ik at en dronk, snoepte en afgevallen was (of juist aangekomen). Misschien heb je het gelezen, misschien ook niet. Mocht je het alsnog willen lezen dan kun je hier je hart ophalen.

Ik kan je wel verklappen dat de eerste twee dagen redelijk goed gingen. Aan het eind van de challenge kwam mijn verstand ook weer boven. Daar tussendoor heb ik eigenlijk alles gedaan wat ik juist niet wilde doen tijdens de challenge. Wat kun je jezelf toch in de maling nemen…

Klik op het woord Challenge om het begin te lezen, daarna kun je per dag aanklikken en zien wat ik heb (uit)gevreten. Want “vreten” was het…My Challenge

Dag 0 – Of eigenlijk een heel weekend

Dag 1 – Spannend

Dag 2 – Gaat lekker

Dag 3 – Oeps, foutje

Dag 4 – Off-day

Dag 5 – Goede start

Dag 6 – Zaterdag

Dag 7 – Zondag

Dag 8 – Nieuwe week

Dag 9 – Gaap

Dag 10 – Uitbuiken

Dag 11 – Een lach en een traan

Dag 12 – Vrijdag = weekend!

Dag 13 – Leuk!

Dag 14 – Zondag, rustdag

Dag 15 – Halve maandag

Dag 16 – Druilerige dinsdag

Dag 17 – Wazige woensdag

Dag 18 – Bijna weekend

Dag 19, 20, 21 – Weekend

Dag 22 – Artisjok

Dag 23 – Woelige woensdag

Dag 24, 25, 26, 27 – Gaat hard zo

Dag 28 – Maandag lijndag

Dag 29 – Dwaze dinsdag

Dag 30 – Het zit er op!