Dag 11 – Een lach en een traan

Een lach omdat ik weer wat afgevallen ben. En meer dan een tranen, want vandaag was voor mij absoluut geen fijne dag. Het is vandaag precies vijf jaar geleden dat mijn moemsie is heen gegaan. En ik mis haar nog elke dag. Dat zal vast nooit overgaan. Maar de ergste scherpte is er gelukkig wel al van af. 

Ritueel

Het lijkt erop alsof ik weer in mijn ritme zit, het ritueel was als gebruikelijk. Net als die van de kat: er lag weer een heerlijk cadeautje op de krant, blech! Sinds een heel lange tijd doet hij het niet meer op de kattenbak (wel de plas), maar op een krant. Of elders in de gang… Maar ja, het is al een oud beestje, dus ik vergeef het hem maar weer.

Ochtend

BMI: 37,3
Gewicht: 122,3

Begonnen met twee gekookte eieren die ik gisteravond nog heb gekookt en twee bakken koffie. En daar moest ik het maar mee doen vond ik. Was tenslotte weer wat afgevallen en dat geeft een goed gevoel. Kijken of ik die dalende lijn vast kan houden!

Middag

Zoals ik gisteren al schreef had ik nog wat pastasalade over, dus die heb ik vandaag tijdens de lunch verorberd.

Avond

Aangezien ik ‘s middags al een beste lunch op had, besloot ik om ‘s avonds maar een paleoschotel te eten. Niet helemaal volgens dit recept overigens. Courgette achterwege gelaten, wel bakbanaan en veldsla toegevoegd. En ham. Weer eens wat anders en net zo lekker.

Drinken / Snacks

Flink wat cappuccino gedronken vandaag. Had blijkbaar erg veel behoefte aan koffie. Ben gewoon aan het weekend toe. Gelukkig voor mij begint dat weekend altijd al op donderdagmiddag. Voor de rest veel spa rood en groene thee. Twee crackertjes gegeten van Wasa, met sesam en zeezout. Wat zijn die dingen lekker zeg!

Gemoedstoestand

Mijn gemoedstoestand was vandaag niet zo heel erg best. Ik geloof dat ik niet de vrolijkste was vandaag… Maar gelukkig had iedereen daar wel begrip voor. Op naar de camping zeg ik je. Even bijkomen van alles, met enkel vogels, koeien, schapen, alpaca’s en bos & hei. Hopelijk blijft het een beetje droog.

Heb jij leuke plannen voor het weekend?

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *