Dag 12 – Vrijdag = weekend!

Het leek wel een eeuw geleden dat we op de camping zijn geweest. Maar alles stond er gelukkig nog net zo bij als we het hadden achter gelaten. Heerlijk vertrouwd genieten op de Veluwe. Mijn thuis. Ik kan hier echt zo genieten van de rust, de vogels en bomen, fietsen over de hei. Alhoewel het dit weekend niet van fietsen zal komen helaas. Ook even niet bezig houden met BMI en gewicht: op de camping is geen weegschaal. En gezien de operatie van manlief doen we alles op een laag pitje.

Ritueel

Weekend dus niks ritueel! Doen wat je wil en wanneer je het wil, dat is het idee. Na een nacht waarin ik een paar keer wakker was geworden werd ik uiteindelijk om half tien wakker. HALF TIEN! Wat een luxe is dat?! Normaal gesproken ben ik altijd vroeg wakker, ook in het weekend. Dit was dus echt een cadeautje en ik zal het wel nodig hebben gehad denk ik dan maar.

Ochtend

BMI: –
Gewicht: –

Pot koffie gezet en bananenpannenkoekjes gebakken. Beetje paardenbloemengelei erover en genieten maar. De honing was op. Eigenlijk was het niet eens echt nodig, want het was al zoet vanwege een ietwat te rijpe banaan.

Middag

Soms is het zo simpel allemaal: rookworst warm maken, mosterd er bij en genieten maar.

Avond

Ik had pasta gemaakt van gehakt, groenten, tomatensaus en kruiden. Manlief zat te smullen, maar ik vond het vreselijk. Een paar happen waren meer dan genoeg. Waarom ik er toch iedere keer weer intuin om zo’n pasta te maken mag Joost weten, ik gruwel er van… Pasta met rode saus en gehakt is absoluut geen smakelijk maaltje voor mij #notetoself

Drinken / Snacks

Flink koffie en voor de rest bubbeltjeswater.

Gemoedstoestand

Moe, doodmoe, hondsmoe. Heb dan ook geen bal uitgevoerd. Lekker hangen in de tuinstoel en af en toe mijn ogen laten zakken. Dat was heerlijk. Morgen er op uit! Ben tegen die tijd weer zo goed als nieuw denk ik.

Uittip: Openluchtmuseum Arnhem

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *