Dag 14 – Zondag, rustdag

Het was vandaag een echte zondag. Zo’n dag waarop je helemaal niets doet, behalve luieren. Meestal zijn we toch wel van dingen ondernemen: museum, stadswandeling, terrasje etc. Maar de laatste paar weken is het hopeloos gesteld met ons eigenlijk. Zo ook vandaag. 

Ochtend

BMI: –
Gewicht: –

Lekker genoten in de voortent met koffie en Activia. Beetje spelen op de telefoon: legpuzzels maken. Dat is best verslavend kan ik je verzekeren. En stukken makkelijker dan echte legpuzzels, want je hebt nergens echt plek om ze te laten liggen. Ik heb het daarom lang geleden al opgegeven.

Middag

Van de voortent verhuisd naar buiten: heerlijk in de zon. Achterover en voeten op een bankje. Wat een genot.  Boodschappen hadden we niet gedaan en met de lunch had ik duidelijk geen rekening gehouden. Gelukkig waren er nog eieren en ontbijtspek. Ik vond het prima te doen, zo met een paar wasa crackertjes erbij.

Avond

Er was nog pasta over van vrijdag en stoofschotel van zaterdag. Dus ook het avondeten was meer dan rustig aan, lekker luierend.

Drinken / Snacks

Zelfs dat was belabberd. Het bubbeltjeswater was op en de thee kwam mijn neus uit. Dat werd dus een flesje gemeentepils.

Gemoedstoestand

Lui, luier, luist! Prachtig werkwoord hahaha.

Ben jij wel actief geweest vandaag?

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *