Dag 15 – Halve maandag

Halverwege de challenge. Zoals ik eerder al een keer zei “Wie A zegt moet ook B zeggen”, vandaar dat ik hier mee doorga. Maar man man man wat kun je toch anders tegen jezelf aan gaan kijken als je het zwart op wit ziet. Vind mezelf maar een slapjanus! Maar goed, ik zei ook al eerder dat het me beter af gaat als ik gewoon maar DOE, zonder het mezelf op te leggen. Maar voor ik weer een keer zoiets als dit doe, krab ik nog wel twee keer achter mijn oren.

Ritueel

Ook al was het vandaag maandag, het ritueel is niet gedaan. Niet omdat ik vakantie had, maar omdat ik de ochtend vrij had genomen. Vandaag was de wondcontrole van manlief. Je weet wel, vanwege dat ICD-kastje waar ik eerder over schreef. Vandaag kwam er een kastje bij: voor op het nachtkastje. Daarmee wordt eens in de drie maanden uitgelezen of de ICD iets heeft moeten corrigeren, of erger: defibrilleren.

Ochtend

BMI: 37,8
Gewicht: 123,9

Rustig uit mezelf wakker geworden. Ik had de wekker alleen gezet uit voorzorg, zodat we niet te laat in het ziekenhuis zouden zijn.  Lekker koffie gedronken (meer dan normaal eigenlijk) en roereieren gegeten.

Middag

Rond lunchtijd kwam ik aan op mijn werk. Zonder lunch. Zonder honger. Dus dat heb ik vandaag maar overgeslagen.

Avond

Ik had zin in pannenkoeken. Maar eerst gingen we naar mijn vader. Daar werden we verrast: cadeau! Daardoor kwamen we bij Ikea terecht en natuurlijk moest ik köttbullar eten. Je kunt Ikea niet uit zonder dat gegeten te hebben. Tenzij het ochtend is 🙂  Wat vind jij van die balletjes? Lekker? Maak ze dan eens zelf, zijn ze nog veel lekkerder!

Drinken / Snacks

Mezelf betrapt: hand in de glazen pot van een collega. Daarin zaten chocolade-hazelnoten. Geheel en al onbewust heb ik er daar een paar van gepakt. Toen ik het in de gaten kreeg ben ik er maar van gaan genieten.

Algehele gemoedstoestand

Een heerlijke dag, die nog veel fijner eindigde: met de bestelling van een nieuw (Zweeds) bed. Wat zullen we morgen lekker slapen… misschien zijn we dan ook weer wat fitter allebei. Oh ja, excited ben ik ook nog, want er komt een nieuw eBook aan. Weet nog niet wanneer, maar het begin is er.

Mijn moeder zei altijd “maandag ga ik lijnen!”. Ze zei nooit welke maandag. En daar lijkt het bij mij nu ook ernstig op. Eén verschil: zij had het niet nodig, ik wel.

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *