Dag 16 – Druilerige dinsdag

Ik stond op met het idee dat het een heerlijke zonnige dag zou worden. Maar dat viel toch wel vies tegen: druilerig, grijs en miezerig. Het leek wel herfst! Zo niet mijn humeur: het nieuwe bed is gekomen en die ga ik eens vroeg inwijden!

Ritueel

Te suf om uit mijn ogen te kijken, dus het ritueel ging echt volledig op de automatische piloot. Slechter geslapen dan normaal, misschien zat het gewoon tussen mijn oren. Gewoon, omdat ik wist dat er een nieuw bed zou komen.

Ochtend

BMI: 37,3
Gewicht: 122,2

Koffie gezet en een beker achterover gekieperd. Geen ontbijt. Zelfs terwijl mijn motto is dat je een dag goed moet beginnen mét ontbijt. Maar ik had geen zin.

Middag

De standaard banaan (gut, die had ik wel op dag 1 bij ritueel kunnen zetten geloof ik) en een ciabatta met filet americain. Toch weer eens van dat brood af! Discipline lukt blijkbaar beter in de winter dan in de zomer, met steeds die camping tussendoor. Daar moet ik maar eens een planning voor gaan maken!

Avond

De oudste bonuszoon kwam langs om te helpen met het bed wat we maandag hadden besteld. Die bleef gelijk eten, dus een supersnelle-ienieminie-rijsttafel klaar gemaakt. Binnenkort komt er een nieuw eBook uit met de Indonesische keuken in de hoofdrol.

Drinken / Snacks

Ach, dit behoeft toch eigenlijk geen woorden meer hè? Nou vooruit, zal toch even melden dat ik de hele dag bubbeltjeswater heb gedronken. En cappuccino. Heb weer zo’n manie dat ik het de hele dag door wel kan drinken.

Algehele gemoedstoestand

Doodmoe vanwege het slechte slapen, maar erg opgewekt was ik vandaag. Heb de hele dag uitgekeken naar het moment dat ik heerlijk mijn nieuwe bed in kon duiken!

Heb jij nog wat leuks gedaan op deze druilerige dag?

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *