Dag 18 – Bijna weekend

Vanmorgen stond ik op het met het heerlijke vooruitzicht van weekend. Totdat ik de weerberichten bekeek: druilerig, druileriger en natst! Helaas valt dit weekend dus waarschijnlijk in het water. Maar er komt wel een vriend langs op de camping. Die beschouwen we dan maar even als het zonnetje in huis.

Inmiddels ben ik aanbeland op dag 18 van de challenge en ik moet eerlijk zeggen dat ik het jammer vind dat er zo weinig respons op komt. Maar ik zal het volhouden en afmaken. Al zijn mijn eigen doelen en principes nog steeds niet behaald, ik vind het toch best grappig om zo’n soort dagboek online bij te houden. Maar vanaf vandaag wordt ‘ie iets ingekort.

BMI: 37,1
Gewicht: 121,7

Ochtend

Pillen, koffie, geen ontbijt. Dag 2 op rij. Hoog tijd dat manlief weer aan het werk gaat en ik weer een fatsoenlijk ritme ga krijgen.

Middag

Er lag nog worst in de koelkast, dus die heb ik bij wijze van lunch meegenomen. En de banaan hè, dat is toch wel zo’n aantrekkelijk stukje fruit…

Avond

Vrienden uit Polen kwamen over en sliepen bij mijn schoonouders, vandaar dat ik vanavond niet hoefde te koken. Ik kreeg alles lekker voorgeschoteld. Siciliaanse kalfskoteletten en rosti uit de frituur. Als dessert was er een schaaltje aardbeien, meloen met kokosrasp en een notenlikeur. Met slagroom!

Gemoedstoestand

Happy, maar toch baalde ik ook wel een beetje, want het is komkommertijd op het werk. De dagen duren zo veel langer dan wanneer je lekker aan de slag kan gaan.

En toen moest ik ineens heel hard om mezelf lachen. Piepen dat er weinig respons is, en er vervolgens achter komen dat je de reactiemogelijkheid hebt uitgeschakeld. #domdomdom

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *