Dag 2 – Gaat lekker

Dag 2 – ben benieuwd wat vandaag me gaat brengen. Ik ben in ieder geval vol goede zin. Het is niet zo heel druk op kantoor dus dat is best fijn, kan ik even flink wat lopen tussendoor. En natuurlijk loop ik de snoeppot voorbij!

Ritueel

Dat is net zoals gisteren: wekker, douchen, aankleden, pillen, koffie zetten, ontbijt en lunch maken. Journaal kijken. In de auto stappen en naar het werk gaan.

Ochtend

BMI: 37,5
Gewicht: 123

Ik begon de ochtend zoals gewoonlijk met een kop koffie met 2 zoetjes en koffiemelk. Daarna een heerlijke bak Skyr met granola van amandelen, zaden en honing. Heb jij dat IJslandse melkproduct al eens gegeten? Het is echt zo lekker, vele malen beter dan dikke yoghurt of kwark. Maar smaken verschillen natuurlijk. Veel bubbeltjeswater en thee gedronken tijdens het werk. Grappig wel dat ik ook daar vandaag bezig was met nieuwsbrieven. Daar werd de content aangeleverd. In mijn kitchen moet ik het altijd maar zelf verzinnen.

Middag

Voor de lunch had ik dunne omeletjes gebakken (gisteravond al eigenlijk) en die besmeerd met pompoenhoumous en belegd met een plakje gebakken yorkham. Het blijft lekker en verveeld nooit zo’n lunch. Tweeeneenhalf stuks was eigenlijk precies goed. Heb niet eens een banaan genomen vandaag.

Avond

Ik had nog bloemkool en broccoli over van gisteren, dus dat heb ik kort gekookt en er wat gado2 saus over gegoten, stukjes kip en een klein beetje rijst erbij. Ik kom de avond wel door! Trouwens, deze snelle camping gado gado is ook heel lekker.

Drinken / Snacks

Zwakkeling die ik ben! Sterke meid die ik ben! (keuzes keuzes). Vandaag lagen er ineens allemaal reepjes Merci op het dressoir op het werk. Ik heb er maar eentje genomen, met marsepein. Heb daar heerlijk van genoten, meer dan normaal wanneer ik er meer verorberd zou hebben! Ik heb nog wel kikkererwten geroosterd en daar een handje van genomen terwijl ik deze dag beschreef. Wat lekker zeg, die houden we er in.

Algehele gemoedstoestand

Verkoudheid is nog weer wat meer naar de achtergrond en ik ben supervrolijk. Heb alleen wel erg last van hoofdpijn. Suikertekort? “Ze” zeggen tenminste dat wanneer je van suiker afkickt je hoofdpijn kunt krijgen. Nou, dat zal dan wel.

Hoe was jouw dag? Heb je nog iets leuks meegemaakt wat je wilt delen?

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

2 thoughts on “Dag 2 – Gaat lekker

  1. Goed bezig Silphia!! Ik ben sinds maart denk ik zoveel mogelijk suiker en gist vrij te eten en drinken. Momenteel gebeurd t nog wel dat er wat tussendoor slipt. Maar het scheelt me ongeveer 9 kilo nu.

    Gr. Natasja

    1. Hej Natasja, dank voor je reactie. Jij bent zelf ook heel erg goed bezig zeg! En ach, als er af en toe wat tussendoor glipt dan blijft het ook leuk. Het moet tenslotte geen kwelling worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *